Romanian Top 30

 

 

... mai multe povesti

 

Scrie-i o scrisoare Mosului

Crezi ca spiridusii Mosului, care te-au urmarit tot anul de la geam, ii vor spune lucruri bune despre tine Mosului?

Mosul intreaba spiridusii daca ai fost cuminte si ascultator, daca ai mancat tot din farfurie, intr-un cuvant daca meriti cadouri de la el.

Atunci te poti gindi sa scrii o scrisoare pentru Mos Craciun!

Adresa la care ii poti scrie lui Mos Craciun este: office@craciun-fericit.ro

Draga Mosule,

Numele meu este Alexia si am cam zece luni la momentul asta cand iti scriu; pana vii insa voi avea peste un an.

Vreau sa-ti spun ca pana acum am fost o fetita foarte cuminte si am crescut bine. Pentru ca eram prea mica anul trecut mi-ai scapat din vedere, insa anul acesta trebuie neaparat sa vii si la mine. Ca sa-ti arat ca merit cadourile de la tine, afla ca in scurta mea viata am inventat deje ceva: un gest pe care l-am botezat BRAX (brr Alexia style). Mi-e mai greu sa ti-l descriu, insa am sa incerc totusi. Se ia o mana cu care se cuprinde cealalta mana de incheietura (cam pe unde-ti tii tu ceasul, musai trebuie sa ai asa ceva). Scopul este ca folosind dreapta, sa sprijini stanga care astfel poate sa-si indrepte toata atentia asupra buzelor. Asadar, avand o mana sustinuta, cealalta are libertatea de a-si duce aratatorul spre buze, moduland astfel continuul brrrr pe care-l dau pe goarna... E siplu si cand vii, ti-l arat. Brrbrrrbrrbrrbrrr. BRAX.

Stii unde sa ma gasesti dupa adresa de pe plic. Nu uita, Romania este ceva mai la dreapta de Italia...

Hai, te astept si promit sa-ti mai scriu despre noi pe viitor.
Alexia

 

 

Draga Mos Craciun,

Azi vreau sa-ti scriu despre cineva special; nu ti-am mai zis de el pana acuma, dar sunt sigura ca ma vei intelege.

Ora 09.57 si soarele ne mangaie siluetele proiectand umbre pe cimentul strain ce tine de curtea liceului. Stam muti si cazuti in admiratie: silueta din fata noastra isi urmeaza cursul prin aer, marcand cos dupa cos. A naibii silueta are si eleganta aia pe care n-o s-o atingem noi nicicand, oricat ne-am antrena. Pare ca gratia a coborat si a imprumutat doua picioare plus doua brate si acuma ne face in ciuda...

"Uita-te la ghetele astea, Nike de firma, nu stifturi"... zice omul. Bai, trebuia sa ajunga ceva la viata lui legat de publicitate. N-am vazut pe nimeni care sa faca un obiect din vorbe mai pretios decat orice pe lumea asta. Mingea asta de baschet nu e deloc una oarecare, ci una cu anume calitati magice care sunt doar sugerate catre subconstientul tau. Sare extraordinar cum sare, e marfa. Gehtele sunt de firma si echpamentul original... Pippen mai avea asa si Kemp.

Ce vreau eu sa te rog e sa-i aduci ceva asa mai mare... Uite la ce m-am gandit... adu-i darul sa aduca bucurie catre copii, sa-i faca sa vibreze, sa le aduca mingi si ghete originale cum zicea mai sus.

Draga Mos Craciun,
Iti multumesc ca m-ai ascultat si ca mi-ai indeplinit deja dorinta.

 

Cu bine,
Alexuta

 

 

 

Petrecerea de Craciun e una dintre ocaziile in care firma isi arata grija pentru proprii angajati, asa cum fiecare dintre noi ne aratam sentimentele si prin bucuria cu care facem daruri celor dragi.
Dar mai stim si ca evenimentul e o oportunitate de cultivare a imaginii firmei, motiv pentru care oferim specatole de tinuta, personalizate, pentru care surpriza si autenticitatea sunt elemente cheie.

Va veti intalni cu Mos Craciuni cu barba adevarata, cu reni si pitici adulti, personaje care interpreteaza in aceste reprezentatii rolul vietii lor. [detalii]

 

 

 

 

Atractia cea mai mare a serii de ajun o reprezinta renii adusi din indepartata Laponie pentru a trage sania batranului Craciun. Ii puteti vedea, mangaia si fotografia.

Alaturi de ei vin clowni, Craciunita, mama spiridusilor si copiii ei cei nazdavani.

Ambianta sonora a petrecerii e asigurata de DJ sau de un cor de colindatori.

Din sacul lui Mos Craciun vin dulciuri, jucarii, baloane colorate si confetti.
Fiecare petrecere beneficiaza in plus si de alte numeroase surprize. [detalii]

 

 

 

 

 

Ce modalitate mai sigura de a lua legatura cu Mos Craciun decat de pe pagina lui oficiala de internet?

Ai o dorinta secreta, un dar la care visezi de mult timp?

Scrie-i Mosului pe adresa office@craciun-fericit.ro si mesajul tau va aparea pe site, iar spiridusii suntem siguri ca vor avea grija sa ii aminteasca Mosului in preajma ajunului de cele transmise.

Cele mai frumoase mesaje vor fi premiate cu invitatii la petrecerile organizate de noi.

Acasa la Mos Craciun |Scrie-i Mosului | Oferta Mosului | De ce Mos Craciun? | Cu cine vine Mos Craciun? | Povesti de Craciun | Retete de sarbatori |
| Mos Craciun la firma si la gradinita | Mos Craciun la tine acasa | Imagini cu Mos Craciun |Mos Craciun in media |Blogul lui Mos Craciun|Contact

© 2004-2008 ACE Ad Media. Toate drepturile rezervate
Designed by Webphoto.ro