... mai multe povesti

 

Mos Craciun

Mos Craciun = personaj legendar despre care copiii mici cred ca aduce daruri pentru pomul de iarna.
Craciun = sarbatoare crestina care aminteste nasterea miticului Cristos

Asta am gasit in DEX atunci cand am cautat Mos Craciun. De fapt, am gasit la Craciun, caci la Mos nu este trecut decat Mos Martin!

Mos Craciun...personaj de basm sau veritabil? Greu de spus. Depinde cati ani ai. Sau cat de dispus esti sa crezi in magia Craciunului. Caci Craciunul are o vraja autentica pe care fiecare dintre noi o simtim, poate mai tare atunci cand nu primim nimic...

Mos Craciun sau Babbo Natale, cum ii spun italienii, a fost sacrificat de dragul unei emisiuni din Italia, prin care s-a "demonstrat" ca de fapt e imposibil sa duci intr-o singura noapte droaia de cadouri pe care Mos Craciun o aduce.

Emisiunea a generat un protest general in randul opiniei publice italiene, intarind cu aceasta ocazie ceea ce s-a vrut a fi discreditat: ca MOS CRĂCIUN EXISTĂ!

Avem nevoie sa credem ca Mos Craciun exista cu adevarat, caci toti, indiferent de varsta, il asteptam in secret sa vina in noaptea de Ajun.

Indiferent daca voi mai credeti sau nu in Mos Craciun, va rog sa va intoarceti in timp, si sa va amintiti fiorul pe care il simteati in seara de 24 sau dimineata de 25 decembrie cand va vedeati cadoul sub brad. Iar daca unii dintre voi nu ati avut parte de cadouri, trebuie ca l-ati asteptat pe Mos Craciun si mai plini de speranta anii care au urmat...poate ca unii il mai asteptati inca sau poate nu ati fost suficient de cuminti...numai Mosul stie.

Oferiti-le copiilor vostri magia Craciunului, secretul venirii lui Mos Craciun! Dati-le cadouri tot anul, dar lasati-l pe Mos Craciun sa le ofere cel mai frumos cadou prin aparitia sa din fiecare an!

Eu, Spiridusul Sef, va spun ca Mos Craciun exista si ca va veni la voi si anul acesta in sanie trasa de reni adevarati, asa cum a venit si anul trecut.

Trebuie doar sa crezi!

 

De la gemuletul unui copil cuminte,
Spiridusul Sef al lui Mos Craciun

 

 

Petrecerea de Craciun e una dintre ocaziile in care firma isi arata grija pentru proprii angajati, asa cum fiecare dintre noi ne aratam sentimentele si prin bucuria cu care facem daruri celor dragi.
Dar mai stim si ca evenimentul e o oportunitate de cultivare a imaginii firmei, motiv pentru care oferim specatole de tinuta, personalizate, pentru care surpriza si autenticitatea sunt elemente cheie.

Va veti intalni cu Mos Craciuni cu barba adevarata, cu reni si pitici adulti, personaje care interpreteaza in aceste reprezentatii rolul vietii lor. [detalii]

 

 

 

 

Atractia cea mai mare a serii de ajun o reprezinta renii adusi din indepartata Laponie pentru a trage sania batranului Craciun. Ii puteti vedea, mangaia si fotografia.

Alaturi de ei vin clowni, Craciunita, mama spiridusilor si copiii ei cei nazdavani.

Ambianta sonora a petrecerii e asigurata de DJ sau de un cor de colindatori.

Din sacul lui Mos Craciun vin dulciuri, jucarii, baloane colorate si confetti.
Fiecare petrecere beneficiaza in plus si de alte numeroase surprize. [detalii]

 

 

 

 

 

Ce modalitate mai sigura de a lua legatura cu Mos Craciun decat de pe pagina lui oficiala de internet?

Ai o dorinta secreta, un dar la care visezi de mult timp?

Scrie-i Mosului pe adresa office@craciun-fericit.ro si mesajul tau va aparea pe site, iar spiridusii suntem siguri ca vor avea grija sa ii aminteasca Mosului in preajma ajunului de cele transmise.

Cele mai frumoase mesaje vor fi premiate cu invitatii la petrecerile organizate de noi.

 

 

 

 

Acasa la Mos Craciun |Scrie-i Mosului | Oferta Mosului | De ce Mos Craciun? | Cu cine vine Mos Craciun? | Povesti de Craciun | Retete de sarbatori |
| Mos Craciun la firma si la gradinita | Mos Craciun la tine acasa | Imagini cu Mos Craciun |Mos Craciun in media |Blogul lui Mos Craciun|Contact

© 2004-2008 ACE Ad Media. Toate drepturile rezervate
Designed by Webphoto.ro