Imagini cu Mos Craciun

Mos Craciun la BCR: niciun copil nu poate rata ocazia de a se fotografia cu batranul simpatic care aduce daruri, dar in clipa in care isi fac aparitia renii, nici macar cei mari nu-si mai pot ascunde curiozitatea.
Mos Craciun la HP: nici macar la Zoo Baneasa nu aveti posibilitatea de a vedea si mangaia reni adevarati, iar ce e cel mai grozav e ca aceste animale blande aduc si cadourile cerute in scrisorile trimise locatarului din Laponia.
Mos Craciun la TVR: chiar si vedetele isi doresc o fotografie ca amintire a unei seri minunate din ajunul Craciunului.
Mos Craciun la Porsche Bank: ca peste tot, Mosul a venit cu daruri multe pentru toti cei ce au fost cuminti si au stiut o poezie sau un cantecel, iar ca amintire a lasat o poza cu el si cu spiridusii in sania trasa de reni.
Mos Craciun la Omniasig: fotografii cu sania trasa de reni in fata sediului, clowni cu jonglerii si trucuri, cei mai neastamparati spiridusi veniti in ajutorul Mosului si al Craciunitei.
Mos Craciun la Colina Motors (Ford): face-painting cu personaje din povesti; fotografii in sania trasa de reni printate pe loc pentru toti copiii invitati.
Mos Craciun la Help Net: chiar si cel care a auzit toate povestile si poeziile copiilor din intreaga lume poate fi uimit; iar, daca nu stiati, spiridusii sunt cei care noteaza faptele bune ale celor care urmeaza sa primeasca darurile carate de cei doi reni - Rudolph si Comet.
Mos Craciun la Hyundai: surpriza petrecerii soseste cu saniuta, iar sediul firmei se transforma in taramul povestilor; fireste, darurile sunt pregatite pentru orice copil cuminte care a pregatit o poezie sau un colind.
Mos Craciun la Mitsubishi: la petrecerea de Craciun poti deveni oricine doresti, un pirat neinfricat sau o zana magica.
Mos Craciun la Inform Lykos: ca sa intre in atmosfera de sarbatori, copiii urca in sania renilor alaturi de Mos si de Craciunita, iar pozele le primesc pe loc, tiparite, gata de a fi agatate pe perete.
Mos Craciun la Toyota: clownii si baloanele lor animate stiu mereu sa te amuze; toata lumea a intrat deja in spiritul sarbatorilor cu o costumatie adecvata, daca nu ne credeti, intrebati-i pe spiridusi.
Mos Craciun la Peugeot: Mosul cu barba alba vine cu baloane si un spectacol mereu diferit.
Mos Craciun la Pinocchio: copiii au tinut sa ii incante si ei pe spiridusii Ricky si Micky cu propriul program artistic care a inclus si o demonstratie de dans sportiv.

 

 

Petrecerea de Craciun e una dintre ocaziile in care firma isi arata grija pentru proprii angajati, asa cum fiecare dintre noi ne aratam sentimentele si prin bucuria cu care facem daruri celor dragi.
Dar mai stim si ca evenimentul e o oportunitate de cultivare a imaginii firmei, motiv pentru care oferim specatole de tinuta, personalizate, pentru care surpriza si autenticitatea sunt elemente cheie.

Va veti intalni cu Mos Craciuni cu barba adevarata, cu reni si pitici adulti, personaje care interpreteaza in aceste reprezentatii rolul vietii lor. [detalii]

 

 

 

 

Atractia cea mai mare a serii de ajun o reprezinta renii adusi din indepartata Laponie pentru a trage sania batranului Craciun. Ii puteti vedea, mangaia si fotografia.

Alaturi de ei vin clowni, Craciunita, mama spiridusilor si copiii ei cei nazdavani.

Ambianta sonora a petrecerii e asigurata de DJ sau de un cor de colindatori.

Din sacul lui Mos Craciun vin dulciuri, jucarii, baloane colorate si confetti.
Fiecare petrecere beneficiaza in plus si de alte numeroase surprize. [detalii]

 

 

 

 

 

Ce modalitate mai sigura de a lua legatura cu Mos Craciun decat de pe pagina lui oficiala de internet?

Ai o dorinta secreta, un dar la care visezi de mult timp?

Scrie-i Mosului pe adresa office@craciun-fericit.ro si mesajul tau va aparea pe site, iar spiridusii suntem siguri ca vor avea grija sa ii aminteasca Mosului in preajma ajunului de cele transmise.

Cele mai frumoase mesaje vor fi premiate cu invitatii la petrecerile organizate de noi.

 

 

Acasa la Mos Craciun |Scrie-i Mosului | Oferta Mosului | De ce Mos Craciun? | Cu cine vine Mos Craciun? | Povesti de Craciun | Retete de sarbatori |
| Mos Craciun la firma si la gradinita | Mos Craciun la tine acasa | Imagini cu Mos Craciun |Mos Craciun in media |Blogul lui Mos Craciun|Contact

© 2004-2008 ACE Ad Media. Toate drepturile rezervate
Designed by Webphoto.ro